Nanocoat | Chemona

Chemona | Nanocoat
Polish & Coat 250ml

€ 47,50

Kopen

Polish & Coat dient als een preventieve en correctieve bescherming tegen het verouderen, vergelen, en verkrijten van vele materialen. Hoog UV Bestendig. Polish & Coat reinigt en verzegelt in 1 behandeling. Polish & Coat bevat een hoge concentratie nanodeeltjes voor het reinigen en coaten van oppervlakten zoals gelcoat, acryl, aluminium, ferro-metalen, chroom, roestvast staal, kunststoffen, geverfde materialen. Voordelen: Beschermt tegen veroudering, vergeling en verkrijting Vuil hecht zich niet meer aan de ondergrond en is eenvoudig met water te verwijderen Minder onderhoud en reiniging Eenvoudige applicatieToepassingen: KunststoffenRVS Chroom Gepoedercoate of geschilderde elementen

Chemona | Nanocoat
Conditioner 250ml

€ 19,95

Kopen

Nanocoat Conditioner is bedoelt voor het wekelijks / of maandelijks reinigen van oppervlaktes zoals auto's en boten. Deze conditioner is geschikt voor het in stand- en schoon houden van uw behandelde oppervlaktes.

Chemona | Nanocoat
Cleaner 250ml

€ 17,50

Kopen

Een zeer doeltreffende reiniger voor grote gladde oppervlakten. Het is effectief tegen zeer sterke vervuiling zoals vet en vuil. Verwijdert stof, organisch vuil, roest, olie, mos, smeer, teer, zwarte strepen en oxidative.
Voordelen: Doeltreffend tegen zeer sterke vervuiling. Vriendelijk reinigingsmiddel. Voorbehandeling voor alle andere Coatings 1:4 verdunbaar. Laat geen strepen achter. Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar
Toepassingen: RVS, Plexiglas, Polyester, Metalen, Steen

Chemona | Nanocoat
Textile coat Ext.250ml

€ 49,95

Kopen

Textile Coat Exterior is een coating op basis van nanotechnologie. Textile Coat Exterior brengt een beschermingslaag tegen water en vuil aan.
Voordelen: Beschermt tegen veroudering. Vuil hecht zich niet meer aan de ondergrond en is eenvoudig met water te verwijderen.
Minder onderhoud en reiniging.
Eenvoudige applicatie Toepassingen op Textiel, Leer, Gemengde weefsels en Polyester. Ideaal voor de buiskap!

Nautical Repair Service is dealer van Nanocoat van Chemona.

Indien u Nanocoat B2B wilt bestellen, stuur dan een een mailtje.

Nautical Repair Service
Turfeiker 21 - 2481 CT - Woubrugge
POSTBANK NL16INGB0005804794 - BTW nr:175499834 - Kvk Alphen:27332189
Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Copyright Nauticalrepairservices.nl